• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

QUI SOM?

Som líders

Imatge Dental Girona és el resultat de la unió d'un excel.lent equip sanitari amb dues clíniques dentals a Girona ciutat, on l'objectiu és la pràctica d'una odontologia responsable i d'alta qualitat. Assumim tots els nostres tractaments odontològics, desde reconstruccions fins a la cirurgia oral i d'implants dentals, com grans reptes per així poder garantir la qualitat als nostres pacients. 
IMATGE DENTAL GIRONA

Ens preocupem per la teva salut bucal

El somriure és un dels gestos més enriquidors que podem portar a terme a la vida. Per aquest motiu el nostre objectiu és ajudar els nostres pacients en la cura de la seva salut bucal. Una salut bucal correcta farà que no tinguem problemes ni complexos a l'hora de somriure. A Imatge Dental Girona trobem l'equilibri entre salut i estètica dental.
IMATGE DENTAL GIRONA

Primera visita

El nostre personal li entregarà un formulari i li demanarà que el complementi amb les seves dades mèdiques i personals. Aquest té com a objectiu disposar de informació que ens permetrà realitzar un tractament adequat per vostè.

Posteriorment se li preguntarà el motiu de la seva consulta i les expectatives respecte el tractament. Després se li farà una exploració clínica i una radiografia panoràmica amb la finalitat d'obtenir més informació en la que es pugui observar algun problema addicional que no hagi estat identificat en l'exploració.

Finalment, se li explicarà i entregarà una carpeta amb el respectiu estudi, incloent diagnòstic i pla de tractament. 

"El nostre lema és practicar una odontologia d'elit a l'abast de tots"

– Dr. Diego Linares Giraldo, Director
IMATGE DENTAL GIRONA

El nostre camp d'acció

Imatge Dental Girona assumeix el compromís de buscar la màxima qualitat en totes les especialitats i de generar tractaments d'última generació. És així com oferim als nostres pacients cirurgies amb sedació conscient, de la mà d'un dels nostres especialistes en medicina i anestesiologia, que obre les portes del tractament dental als pacients aprensius.També hem incorporat el làser de díode en la nostre pràctica diària com una valuosa ajuda en procediments quirúrgics menors, així com els avenços en cirurgia d'implants dentals mínimament invasiva, amb l'ajuda de sofisticats programes informàtics.Per últim, la radiologia digital ens permet obtenir imatges de les estructures òssies i dentals sense quasi irradiar al pacient i ens permet fer estudis profunds en cada cas. El nostre lema és practicar una odontologia d’elit a l'abast de tots. Consulti per a tractaments especials.
QUÈ DIUEN DE NOSALTRES
EL NOSTRE EQUIP

Treballem amb els millors professionals 

A part de comptar amb tecnologia d’última generació, està clar que una de les claus per portar a terme un tractament amb èxit és comptar amb el millor equip humà. Imatge Dental Girona està format pels millors professionals del camp de l’odontologia i per un equip que té clara la importància d’establir un vincle de confiança amb el pacient. Començant pel Dr. Diego Linares, director del centre, i passant per tots els membres de l’equip, a Imatge Dental Girona seguim els principis de professionalitat, compromís i empatia amb el pacient. Volem que et sentis com a casa.
Cirujano dental
Dr. Diego Linares Giraldo
Director
Endodoncísta y estética dental
Dra. Ana María Niño
Endodoncista, Estètica Dental
Higienes dentales
Georgina Laura David
Higienista, Auxiliar Dental
Johana Bañol Castaño
Recepció
Què podem fer per tu?
© 2018 Imatge Dental Girona