• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

ESTÈTICA DENTAL

Un dels majors reptes de l'odontòleg de l'actualitat és arribar a les expectatives estètiques de cada pacient. A cada ment hi ha una percepció definida de l'estètica i la perfecció, que estan molt condicionades pel món de la moda. A Imatge Dental Girona intentem ajustar aquests estàndards estètics a les possibilitats de cadascun dels nostres pacients.

REHABILITACIÓ ORAL

Rehabilitació Mitjançant Pròtesi Dental

La rehabilitació té com a finalitat retornar a un sistema la funcionalitat perduda. El sistema estomatogmàtic, del qual fa referencia part de la nostra funció masticatòria, té la facilitat d'adaptar-se en condicions adverses o de deteriorament, però això no sempre és favorable per al funcionament a llarg termini, i fa que ajornem la visita a l'odontòleg fins i tot arribant a estats de salut oral molt alarmants.A les clíniques dentals de Imatge Dental Girona el nostre equip està preparat per abordar de forma integral aquests casos extrems. Apliquem procediments de cirurgia oral amb o sense empelts de teixit connectiu i ossi per aconseguir les bases òptimes per a una pròtesi adequada

BLANQUEJAMENT DENTAL

Tenir unes dents blanques és una de les grans obsessions de la societat actual. Per aconseguir-ho, a Imatge Dental Girona tenim tots els sistemes de blanquejament, tant ambulatoris com làser. Avui tenim tècniques de blanquejament dental que aconsegueixen aquest resultat en poc temps i de manera ambulatòria.

CASOS DE ÉXITO

Rehabilitación y diseño de sonrisas con fundas de zirconio