• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Imatge dental Girona, pioners en el turisme dental del país.

Imatge dental Girona, proposa paquets de salut dental a la principal destinació turística del país. IDG, pionera en tecnologia i en oferir tractaments exclusius en el mercat dental, presenta una proposta enfocada al turisme sanitari dental adreçada a turistes estrangers.

El turisme sanitari és una tendència que porta desenvolupant-se en el temps, s'entén com els moviments que realitzen les persones entre països buscant millors preus en els tractaments, professionals qualificats i avançada tecnologia, fins i tot els condicionants climatològics, les infraestructures, transports i la seguretat del país són vitals a l'hora d'escollir el lloc on realitzar el tractament.

Dins el turisme sanitari, el dental és una tendència emergent que alguns països han començat a desenvolupar, el motiu principal són els elevats preus dels tractaments en els països d'origen dels turistes que no poden costejar el tractament dental i es veuen obligats a mobilitzar- per realitzar-lo.
Espanya és un país competitiu en el sector dental i la Clínica Imatge dental Girona, compta amb la infraestructura, eines i professionals de qualitat, a més de preus assequibles en els tractaments que juntament amb el lideratge de Girona com un dels principals destinacions turístiques a nivell mundial causa de les seves condicions meteorològiques, culturals, gastronòmiques, de desenvolupament i d'oci, fan del país una opció amb totes les possibilitats per convertir-se en referent del turisme dental.

La proposta de IDG de turisme dental, consisteix a oferir paquets de turisme i salut dental a turistes que requereixen realitzar tractaments odontològics d'alta qualitat a preus assequibles mentre gaudeixen d'una estada en les principals destinacions turístiques i realitzen activitats d'oci complementàries.

TURISME DENTAL?

El cost dels tractaments dentals sempre ha estat considerat excessiu, és per això que a la Clínica Imatge dental girona, li oferim els millors tractaments als millors preus.

En els últims anys, s'ha produït un marcat avanç en la tecnologia i especialització dels professionals en odontologia a Espanya, podent oferir els millors i més avançats tractaments de salut dental comparat als països més avançats del món.
Som especialistes en implantologia utilitzant equips d'última tecnologia, comptem amb professionals amb una llarga experiència i un dels millors laboratoris protèsics d'Espanya. També disposem d'un equip de Radiografia, i programa d'estudi en 3D únic i exclusiu en tota la comarca.

És a dir que li oferim l'última tecnologia i els tractaments més avançats, tot a la mateixa clínica i amb preus sense competència, a més de poder gaudir d'una estada relaxant i conèixer les millors platges de la Costa Brava.

DE QUÈ ES TRACTA?

· Gaudir d'unes mini vacances amb allotjament inclòs
· Aprofitar el tractament dental que necessita
· Descomptes del 50% sobre tarifes europees

· Allotjar-se en els millors hotels del lloc (5 estrelles)
· Gaudir d'activitats per a vostè i els seus familiars

EL NOSTRE OBJECTIU: EL TEU SOMRIURE

A Girona, podrà combinar unes vacances de relax en un entorn natural privilegiat amb el millor servei dental a un preu al voltant de la meitat del cost que vostè pagaria de mitjana en tots els països europeus o fins i tot en ciutats espanyoles com Madrid i Barcelona.
Ens trobem a 15 minuts de l'aeroport de Girona, amb cotxe per carreteres tranquil·les, a 5 minuts de Renfe (au). A més, l'aeroport de Barcelona, ​​es troba molt a prop del nostre Centre. L'oferta inclou l'allotjament per 5 dies, per al pacient i un acompanyant, en excel·lents hotels de 5 estrelles i li garantim que gaudirà de la seva visita al mateix temps en què rep el millor tractament odontològic.

EL PROCÉS DE TURISME DENTAL ÉS MOLT SENCILL

1. Contacti amb nosaltres i especificat el problema: Consell: Per a una estimació exacta del cost i la durada del tractament odontològic, a més de la descripció del problema dental, és recomanable (però no obligatori) enviar la radiografia panoràmica, digital o la tomografia, així com el diagnòstic del seu dentista local.

2. Els nostres estomatòlegs analitzaran el seu cas i en un termini de 48 hores laborables li enviarem la resposta, indicant el cost del tractament dental a Girona. Així mateix, li indicarem les despeses aproximades, relacionats amb el menjar, transport i, opcionalment, traductors, excursions i diversions. D'aquesta manera, sense sorpreses sense sobresalts, des de casa podrà còmodament calcular i valorar el que podria estalviar en el tractament dental a Girona.

3. Després de convèncer-se que el Turisme dental a Girona és veritablement avantatjós i que es pot estalviar bastant, contacti amb nosaltres de nou per especificar el període en què desitja vostè organitzar el viatge estomatològic, perquè nosaltres reservem l'hotel i programem les visites al dentista. A més, l'ajudarem a buscar l'aerolínia de baix cost que més s'ajusti al seu pressupost, quan vostè compri el bitllet, no us oblideu d'informar-nos sobre la data i hora d'arribada perquè el servei de recollida a Girona li pugui esperar a l'aeroport i traslladar-los a l'hotel.
4. El dia de la seva arribada, el nostre servei de recollida l'esperarà a l'aeroport, o estació de trens i el portarà gratuïtament a l'hotel o apartament reservat, per ajudar a allotjar-se. Si vostè ho desitja, el mateix dia o l'endemà, podrà visitar la clínica dental. El dentista li examinarà i li farà l'horari de visites. No es veurà obligat a gastar diners en taxis o utilitzar el transport públic per arribar a la clínica dental, ja que dels moviments de l'hotel a la clínica i de la clínica a l'hotel és d'escassos metres. La majoria dels Procediments estomatològics necessiten diverses visites al gabinet del estomatòleg i entre elles tindrà vostè molt temps lliure. Per això, en funció dels seus desitjos vostè i de l'horari elaborat pel dentista, li podrem organitzar excursions a objectius turístics i museus, podrà anar a restaurants o al cinema, visitar els centres comercials o els mercats. Si ho desitja, també podrà gaudir d'activitats com: jugar a golf o anar a un club nocturn. Les senyores podran contractar tractaments a la clínica IDG, d'estètica facial, i també salons SPA a Girona a preus molt assequibles (a propòsit, tots els serveis a un preu molt accessibles).

5. El dia de la seva partida, quan el seu tractament dental hagi acabat amb èxit, el nostre servei de trasllat el portarà amb cotxe a l'aeroport, terminal o a l'estació de tren a Girona. Nosaltres garantim que el viatge odontològic a Girona amb Clínica IDG, serà una agradable i inoblidable experiència.

 PREGUNTES FREQÜENTS

És normal tenir dubtes quan s'està parlant de la seva salut. Vostè voldrà descobrir què pot succeir en la cirurgia, on s'allotjarà, quins llocs podrà visitar, què menjarà, i tota classe de preguntes. Hem agrupat gairebé totes les preguntes més freqüents i també algunes que els nostres clients satisfets ens han fet. tantes, però si la seva pregunta no és aquí, o vostè desitja més informació, contacteu-nos per correu electrònic o telefònicament i l'assessorarem sobre tots els aspectes dels nostres serveis i tractaments.

QUÈ SON ELS IMPLANTS DENTALS?
Els implants dentals són arrels artificials fabricades preferentment de titani químicament pur, creats per substituir dents absents o perduts. Un cop col·locats en l'os del maxil·lar superior o inferior mitjançant una microcirurgia mínimament invasiva serveixen per suportar les noves dents.
COM ES FIXEN ELS IMPLANTS A L'OS?
A causa d'un procés biològic anomenat osteointegració i descrit pel professor Branemark en els anys 50. Mitjançant aquest procés l'organisme estableix una connexió entre l'implant i l'os després del qual l'implant i l'os queden fermament units. Una característica molt important d'aquest procés d'osteointegració és que és molt estable al llarg del temps.
QUAN ELS IMPLANTS DENTALS PODEN ESTAR INDICATS I SER UNA SOLUCIÓ PER A MI?
Els implants dentals poden estar indicats sense límit d'edat, en els casos de pèrdua o falta d'una dent, diversos dents o totes les dents. Recordem que un gran avantatge dels implants és que podem reposar dents perdudes o absents sense haver de fer malbé les dents adjacents, és a dir, no cal alterar les dents veïns.
EXISTEIX EL REBUIG ALS IMPLANTS?
Els implants dentals en la seva gran majoria estan fabricats amb titani quirúrgic. Aquest material ha demostrat ser biocompatible, bioinert, estable i amb gran capacitat d'integrar-se en l'os, a més de tenir molt bona tolerància per part dels teixits tous (geniva), per tant, les possibilitats que produeixi una reacció al·lèrgica són molt improbables . No obstant això i complint el nostre compromís d'oferir solucions fiables i predictibles, per a aquests casos d'al·lèrgia al titani (menys de 0,1%) comptem ara per ara a la nostra clínica amb implants dentals fabricats amb Zirconio, material est amb propietats molt similars al titani.
QUIN PERCENTATGE D'ÈXIT TINC SI EM COL·LOCO IMPLANTS DENTALS?
En mans d'un bon equip de professionals i en situacions normals el percentatge mitjà d'èxit és del 95%.
ÉS DOLOROSA LA INTERVENCIÓ PER A LA COL·LOCACIÓ D'IMPLANTS DENTALS?
En absolut. Els implants dentals es col·loquen mitjançant microcirurgia mínimament invasiva i atraumàtica, generalment sota anestèsia local (com la utilitzada en empastaments, etc. ...) amb possibilitat de sedació conscient intravenosa. Avui dia i gràcies als avenços tecnològics, podem col·locar els implants dentals sense cirurgia (ni incisions ni sutures). El postoperatori generalment transcorre sense cap tipus de complicació.
QUANT DE TEMPS HE D'ESPERAR ENTRE LA COL·LOCACIÓ DELS IMPLANTS I LES DENTS?
Generalment s'esperava entre 2 i 6 mesos perquè els implants es osteointegraran i així poder col·locar les dents, depenent sempre de la qualitat de l'os. Actualment hem reduït aquest temps d'espera, podent col·locar els implants i les dents en el mateix dia, i fins i tot, fer tot el procés en menys d'una hora amb dents definitives (EFISI®).
ES PODEN COL·LOCAR IMPLANTS DENTALS QUAN ES DISPOSA DE MOLT POC OS?
Quan l'os del maxil·lar superior o inferior no és suficient per a la col·locació d'implants amb garantia, podem utilitzar tècniques de regeneració òssia mitjançant empelts d'os. Aquestes tècniques, cada dia més utilitzades, aconsegueixen molt bons resultats, permetent que posteriorment es puguin col·locar els implants amb èxit.
AFECTA EL TABAC AL PROCÉS DE COL·LOCACIÓ D'IMPLANTS DENTALS?
El tabac pot influir molt negativament en els resultats. Entre els efectes negatius que provoca el tabac podem destacar que produeix una disminució de l'aportació sanguínia a l'os i la geniva, retarda la cicatrització disminuint la capacitat de reparació dels teixits i per tant facilita l'aparició d'infeccions a la zona operada. Tot això fa que ara per ara, sapiguem que la majoria dels fracassos d'implants es produeixen en pacients fumadors.
COM PUC ESTAR SEGUR QUE LA CURA DENTAL PROPORCIONAT ÉS EXCEL·LENT?
Tenim molts clients satisfets que s'estan encantats amb els resultats, els serveis i el cost de la seva cura dental. Disposem d'un equip humanoa altament qualificat i dels millors avenços tecnològics a la seva disposició com Radiografies en 3D i Centre CAD / CAM (dents dissenyats per ordinador i creats en braços roboticos) per garantir-los un trtamiento d'última generació. El nostre principal objectiu és el seu somriure.
HI HA GARANTIES PER AL TREBALL DENTAL?
5 anys en tots els tractaments. Se li adjunta document signat amb les garanties.
COM PUC PAGAR LA MEVA TRACTAMENT?
El pagament es realitzarà en euros i podem acceptar efectiu, targetes de crèdit o mètodes PayPal, transferència bancària. No acceptem els xecs esterlines, esterlines o els xecs dels viatgers. Quan vostè ens aprovi el pressupost li explicarem les diferents maneres de pagaments ajornats si els voleu.
PUC PORTAR A LA MEVA FAMÍLIA?
Per descomptat poden i nosaltres recomanem que vostè comparteixi les seves vacances dentals amb els membres o els amics de família. Hi ha tantes activitats per realitzar, rutes, senderismos, platges, visites culturares, gastronomia, que passaran unes vacances inoblidables.

CONTACTA AMB NOSALTRES

1. Contacti via e-mail o telèfon i formuli totes les preguntes necessàries a prop del seu tractament, per poder-li assessorar i planificarle la seva estada.

2. Li enviarem un pressupost i llista de preus per al seu tractament personalitzat. Podrà comprovar que s'estalvia un 50% sobre tarifes Europees com Londres, Alemanya, Barcelona o Madrid.
3. Ens confirma la data del viatge i el seu tractament a seguir.

4. Li facilitem els trasllats a l'aeroport i li posem en contacte amb els diferents hotels per a la seva estada, oferint-li un ampli ventall de possibilitats per a una feliç estada.

Joindre un fichier