• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Solucions Dentals per a tots els seus problemes

A Imatge Dental Girona li farem un estudi complet, amb el cronograma del tractament necessari en cada cas. Comptem amb totes les especialitats d’odontologia per a proporcionar-li tractaments i solucions integrals.

Pioners en tecnologia

Algunes de les novetats que hem incorporat a nivell tecnològic són les radiografies panoràmiques digitalitzades, cirurgia d'implants dentals guiades per ordinador, corones de zirconi d’última generació, modernes càmeres intraorals i el làser de teixits tous per a cirurgia oral. També disposem d’ortodòncia invisible i altres tècniques noves en aquesta especialitat. Tot amb la determinació d'exercir capdavantera a Girona.
TRACTAMENTS

Estètica Dental

Un dels majors reptes de l'odontòleg de l'actualitat és arribar a les expectatives estètiques de cada pacient. A cada ment hi ha una percepció definida de l'estètica i la perfecció, que estan molt condicionades pel món de la moda. A Imatge Dental Girona intentem ajustar aquests estàndards estètics a les possibilitats de cadascun dels nostres pacients.
TRACTAMENTS

Ortodòncia

L' ortodòncia és la ciència que s'encarrega de l'estudi i el tractament de les anomalies de posició, relació i funció de les estructures dento-maxil·lo-facials. Hi ha moltes opcions per tractar un pacient, així com diferents aparells per alinear les dents. És molt important avaluar amb cura cada pacient per poder determinar l'aparell més indicat en cada cas.
TRACTAMENTS

Implantologia

Implants Dentals per una o diverses peces.Sense cap dubte, aquesta és la millor solució per a rehabilitar la funció i l'estètica en un mateix tractament. Els implants dentals s'han convertit en l'estàndard de l’odontologia moderna al ser un tractament aplicable a tota mena de pacients, amb estranyes excepcions i garantint un èxit en el 98% dels casos. Un implant dental és el tractament més indicat per reemplaçar una dent natural, evitant el polit de les dents veïnes i tornant l'estètica i la funcionalitat.
COMPTEM AMB EQUIPS DE
RADIOLOGIA D'ÚLTIMA GENERACIÓ


Amb aquest tipus d'aparells s'aconsegueix menys dosi de radiació per al pacient.

Els talls tomogràfics són vitals per a un diagnòstic precís de les zones anatòmiques a tractar. La radiografia panoràmica ens permet un primer apropament real a la situació actual del pacient.
ESTERILITZACIÓ

L' esterilització de l’instrumental en un establiment sanitari és fonamental per garantir la no transmissió de malalties incurables, com la SIDA i l'hepatitis B i C.

ENS IMPORTA LA SEGURETAT DELS NOSTRES PACIENTS.

CICLES DE DESINFECCIÓ I ESTERILITZACIÓ

Descontaminació i remoció de sang i restes orgàniques

Rentat de l'instrumental amb detergents enzimàtics.

Desinfecció i assecat.

Embossat de l'instrumental.

Emmagatzematge de l'intrumental esterilitzat.

Obertura de l'intrumental en el moment de la seva utilització. 
© 2018 Imatge Dental Girona