• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

No tinc os em puc posar implants dentals?

Implants dentals.

Recuperar les dents perdudes és més fàcil que mai

Aquesta és una de les preguntes que més hem d’escoltar en l’exercici de la cirurgia i la implantologia dental . Alguns clients pregunten simplement pel preu d’un implant quan els falta os i implants.

Creiem que la pregunta és perjudicial per al pacient.

El preu és fonamental, però si ens centrem només en ell, ens estem enganyant i prenent una mala decisió. Això pot ser un problema, ja que això condiciona el resultat del tractament, per pressupostos barats.

Ja que quan es perd una peça dental i no es reemplaça dins d’un temps límit, el nostre organisme inicia un procés de lisi o reabsorció de l’os romanent que es troba sense càrrega o sense ús aparent, hauríem d’intentar mirar per la nostra salut dental.

Els donem una sèrie de consells per prendre una bona decisió a l’hora d’escollir el seu cirurgià quan té falta d’os, i colocacion d’implants dentals.

Aquesta pèrdua de la massa òssia per falta d’ús es diu atròfia i no és més que la desaparició de l’os que contenia un o diversos dents que no s’han reemplaçat per implants dentals en un termini de temps oportú, que sol ser entre els primers 2 i 6 mesos després de l’extracció.

Sovint trobem impediments anatòmics que dificulten la col·locació dels implants dentals, però sens dubte el més comú, és la manca de massa òssia per atròfia.

Per això el dentista ha de saber fer un bon diagnòstic i fins i tot una planificació exacta cas.

No tots saben !!!!

El professional, ha de saber pensar no només com reposar amb implants l’absència d’una dent, sinó a més disposar de programes de tecnologia d’avantguarda com NOBEL CLINICIAN , per fer cirurgies guiades, pensar en la millor opció de pròtesis que posteriorment col·locarà, els materials que utilitzarà per aconseguir una conjunció perfecta, natural i còmoda entre pròtesis i implants.

També és imprescindible per obtenir excel·lents resultats, que el professional tingui una tècnica específica ( EFISI®  , per a casos on la manca d’os és important), per al maneig dels teixits tous i habilitats per a la regeneració òssia i tissular.

Per aconseguir resultat excel·lents, es necessita que el professional tingui habilitat, experiència i formació contínua sobre noves tècniques i materials.

Quan vam acudir a una clínica dental no estem comprant un implant, ni os, hem de valorar que el preu que paguem és el de les mans expertes, honestes i de confiança del cirurgià que posarà l’implant i realitzés la regeneració òssia a l’interior del teu organisme .

Per col·locar un implant cal tenir experiència i coneixements, per que és una cirurgia complicada, ja que en aquestes l’estructures anatòmiques hi ha nervis i artèries properes, així com els pits maxil • lars i les fosses nasals que podrien danyar-se.

Sempre exigeix ​​qualitat de materials dels implants dentals, que siguin d’alta gamma amb aval provat (ACE, KLOCKNER, NOBEL), que aportin amb la seva tecnologia eliminar riscos diversos, la llarga durada del tractament, mantenir l’os, i disminuir les complicacions per periimplantitis, sempre tenint en compte que el pacient acudira a revisions i realitzarà els consells d’higiene dental.

Estalviar en materials, quan parlem de la nostra salut no és el més recomanable.

Tant a l’hora d’escollir el cirurgià per a la regeneració òssia, com en la col·locació de l’implant, que són els pilars fonamentals per a l’èxit del tractament. “El barat surt car”.

Finalment la qualitat i estètica de la pròtesi dental, treballar amb un laboratori seriós i amb garantía.

La clínica Imatge dental girona ofereix als seus pacients una solució ràpida i efectiva amb la tècnica de EFISI® , estètica i funció immediata sobre implants, tractament indicat per a persones amb falta d’os extrem.

Els nostres especialistes et donaran el consell més professional i honest en funció de les teves necessitats, sempre amb la nostra garantia escrita.

DR.Linares


En els últims vint anys d’exercici professional he pogut viure i gaudir de la investigació i els avenços tecnològics de la medicina, i puc dir que és difícil que un pacient avui no trobi solució al problema de la pèrdua de l’os. És així com podem empeltar os del mateix individu tret d’altres parts anatòmiques com la branca mandibular, el mentó o el maluc entre d’altres, i també provinent d’un altre individu, i que és degudament tractat i emmagatzemat en bancs d’os per al seu ús generalitzat en medicina i odontologia. Podem recórrer a l’os d’altres espècies com l’os boví, que durant molts anys ha demostrat ser una valuosa alternativa a la cirurgia òssia regenerativa, i finalment, els materials totalment sintètics que serveixen de bastida perquè el nostre organisme s’estimuli i regeneri gran part del os perdut. Per descomptat, tot això desenvolupat i posat en les mans adequades genera la satisfacció de tornar a un pacient la qualitat de vida mitjançant la restitució de la funcionalitat perduda, ja que un implant dental es comporta funcionalment.

 

 

This post is also available in: FR

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment