• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Implants Dentals per a una o diverses peces

Sense cap dubte la millor solució per rehabilitar la funció i l'estètica en un mateix tractament.

Els implants dentals s'han convertit en l'estàndard de l'odontologia moderna en ser un tractament aplicable a tot tipus de pacients, amb estranyes excepcions i garantint un èxit del 98% dels casos. En aquesta pàgina d'Imatge Dental Girona trobareu els implants dentals utilitzats en diferents casos de faltants i atròfia òssia per aconseguir la rehabilitació completa dels nostres pacients. Un implant dental és el tractament més indicat per reemplaçar una dent natural, evitant el polit de les dents veïns i tornant l'estètica i la funcionalitat.

Amb els implants dentals podem substituir les dents perdudes tornant la seguretat i l'autoestima als nostres pacients, oblidant les incomoditats dels aparells removibles.

Sistema EFISI®

El sistema EFISI® està testat com un dels tractaments més eficaços en el restabliment de la funció masticatòria i l'estètica dels pacients. El seu major avantatge rau en la immediatesa dels resultats, ja que en un mateix dia es col·loquen els implants i la pròtesi.

La pròtesi dental fixa EFISI® (Estètica i funció immediata sobre implants), procediment exclusiu de "Imatge dental girona", és la tècnica més actual i eficient en el món de la implantologia, que permet reposar tota la dentadura en una sola sessió (4 h ).
★ Fem servir Sedació Dental. Vas a estar adormit i conscient.
★ No vas a notar el que fem a la boca.
★ La sedació és plaent a causa dels fàrmacs.
★ En acabar el tractament semblarà que has estat dormint 10 minuts.

EFISI®- Reposar tota la boca amb Implants.

¿Què és el sistema EFSI®?
El EFISI®, estètica i funció immediata sobre implants, és un tractament exclusiu desenvolupat per l'equip i el cirurgià de IDG, que permet reposar totes les dents d'una arcada amb implants en una sola sessió.
Aquest tractament té una durada aproximada de 4 hores, tot i que la sensació del pacient és la que han transcorregut uns 30 minuts, temps durant el qual el pacient està adormit. El nostre anestesista, especialitzat en sedació dental, s'encarrega de que el pacient dormi i gaudeixi d'una sensació plaent.

Beneficis dels implants dentals -sistema EFISI®:
• Procediment de curta durada.
• Tècnica mínimament invasiva.
• Implants de càrrega immediata.
• Tractament definitiu, recupera la funció i l'estètica en un sol dia.
• Aspecte natural de les teves dents.

Per què realitzar els implants dentals en Imatge dental Girona?
1. Sessió Clínica: Realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 25 anys d'experiències compartides i més de 20.000 implants col·locats.
2. Experiència: 25 anys d'experiència en implants. El director mèdic de IDG, Diego Linares ha realitzat númerosos casos d'EFISI®: Al voltant de 1.000 casos en els últims 12 anys, més de 100 casos realitzats i documentats entre 2017/2018.
3. Qualitat dels materials: Treballem amb 2 de la marques d'implants amb més reputació a nivell mundial (Nobel, Ace) i amb un dels millors Laboratori Protètics de Barcelona.
4. Sedació Dental: Disposem d'un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana.
5. Índex de Fracàs i Garantia d'èxit: El nostre índex de fracàs en implants és molt inferior a la mitjana de mercat. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.
6. Utilització de Plasma Ric en Plaquetes (PRP): El plasma ric en factors de creixement s'utilitza per a la regeneració de teixits i la recuperació de la funcionalitat de les zones afectades per traumatismes o malalties greus. Els seus principals efectes són la integració més ràpida de l'implant a l'os, el descens de la inflamació i el dolor, una reducció considerable de les complicacions del postoperatori i una millora de la cicatrització i els teixits que han de ser regenerat.

Procedimiento

1.
PRIMERA VISITA
A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca i et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres i informació possibles del teu cas.
2.
ESTUDI DEL CAS
El nostre equip especialitzat es reuneix en sessió clínica per estudiar conjuntament tots els teus registres, acordar un diagnòstic i planifiquen un pla de tractament d'acord a l'estat de la teva boca, recomanant el més adequat per a tu.
3. 
COL·LOCACIÓ DE L'IMPLANT
Mitjançant un procediment efectiu i indolor, s'insereix en l'os un implant que actua com a arrel artificial. En alguns casos es pot col·locar la pròtesi el mateix dia i en altres s'ha d'esperar a la integració de l'implant a l'os
4.
CICATRITZACIÓ
El període d'integració, en el quin els implants s'uneixen a l'os, és de normalment 2 o 6 mesos. No obstant això, això depèn del nombre de peces a col·locar, de la complexitat de la pròtesi i de factors individuals de cada pacient.
5.
PRÒTESI DEFINITIVA
Un cop finalitzat aquest període d'integració es col·loca la pròtesi definitiva sobre l'implant. En cas de càrrega immediata, com és el sistema EFISI (implants i pròtesis el mateix dia), se substituirà la pròtesi provisional col·locada el dia de la col·locació d'implants, per la definitiva.
6.
CONTROL I REVISIONS
Se't realitzés una revisió de la primera setmana, una altra als 6 mesos i després revisions anuals amb el dentista en què també es realitza una neteja per garantir una llarga durabilitat del tractament.