• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Implantología Oral I próteisis fixa

IMPLANTOLOGIA ORAL

En clínica dental IDG, (imatge dental girona) el compromís és amb els nostres pacients.

Per aquesta raó és important parlar dels beneficis de la implantologia oral com el tractament més avançat avui per reemplaçar la pèrdua d’una o diverses peces dentals, així com els mals resultats que poden presentar-se si el diagnòstic i la indicació de col·locar -els no està prou estudiada per a cada pacient.

Avui estem veient els pèssims resultats dels tractaments que ofereixen les macro clíniques dentals que es permeten muntar a les nostres comunitats i que només pretenen vendre sense tenir en compte el pronòstic i l’imminent fracàs d’aquests tractaments.
Els implants dentals a ser el reemplaçament més semblant a una dent natural requereixen condicions orals sanes i normals per a la seva supervivència i durabilitat, és per això que s’ha de valorar l’os romanent tant en quantitat com en qualitat perquè l’implant aconsegueixi estabilitat i fermesa. No sempre un os que es trobi en suficient quantitat tindrà òptima qualitat pel que aquí entra en joc el bon diagnòstic del cirurgià en el moment de preparar el llit de l’implant amb tècniques de condensació i impactació d’os per incrementar la seva qualitat.

En molts casos no és suficient amb les tècniques de condensació òssia perquè la falta és de quantitat i és llavors quan el cirurgià ha de prendre la decisió d’empeltar os extra per aconseguir l’estabilitat de l’implant. Aquest empelt pot ser del mateix pacient (antòleg) o artificial entre d’altres, i en cada cas hi ha una indicació precisa per escollir-ho.

Un cop s’ha acabat tot el procés que dura en general tres mesos fins que es col·loca una funda sobre l’implant ve una etapa encara més important que és la del manteniment. Si no hi ha una educació al pacient sobre com s’han de mantenir sans els implants aquests estaran condemnats al fracàs, ja que la seva vulnerabilitat als milions de bacteris que tenim a la boca és més elevada que la d’una dent en no tenir les estructures de protecció natural.

Resumint el millor i més avançat tractament que tenim els odontòlegs per reemplaçar les dents naturals perduts és la implantologia oral amb Protein fixes, però quan aquesta exercida per mans professionals i en clíniques compromeses amb el pacient i la seva salut a llarg termini.

Beneficios en Implantología dental

Entrevista al nostre Cirurgià. Clínica de la salut, referent a Girona.

“Clinica Bofill” Revista Nro-6.

 

 

DIEGO LINARES GIRALDO
CIRURGIÀ ORAL-Implantòleg

 

This post is also available in: FR

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment