• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Sistema EFISI (Estètica i Función Immediata Sobre Implantes)

SISTEMA "EFISI" 

(Estètica i Funció Immediata Sobre Implants)

"EFISI"

El sistema EFISI està testat com un dels tractaments més eficaços en el restabliment de la funció masticatòria i l’estètica dels pacients, el seu major avantatge rau en els resultats.

Es col·loquen els implants i la pròtesi el mateix dia. La pròtesi dental fixa EFISI (estètica i funció immediata sobre implants), procediment exclusiu de Imatge Dental Girona, és la tècnica més actual i eficient en el món de la implantologia, que permet recuperar tota la dentadura en una sola sessió (4 hores).

  • Fem servir la sedació dental.
  • Vas a estar adormit i conscient
  • No vas a notar el que fem a la boca
  • La sedació és plaent a causa dels fàrmacs
  • En acabar el tractament semblarà que té l’estat dormint 10 minuts

CONCEPTE DE SISTEMA "EFISI"

Solució rendible i sense empelts que proporciona als pacients una pròtesi d’arcada completa fixa el mateix dia de la cirurgia.

1- Restauració de arcada completa amb només quatre implants: dos implants anteriors rectes i dos implants posteriors inclinats fins a 45º.

2 -Estètica i funciò immediata per als pacients que compleixin els criteris per a càrrega immediata dels implants.

3- Procediment sense empelt d’os

QUÈ ÉS EL SISTEMA EFISI?

El sistema EFISI, estètica i funció immediata sobre implantes, és un tractament exclusiu de l’equip i el cirurgià de IDG, que permet reposar totes les dents d’una arcada amb implants en una sola sessió. 

Aquest tractament té una durada aproximada de 4 hores, tot i que la sensació del pacient és la que han transcorregut uns 30 minuts, temps durant el qual el pacient està adormit.

El nostre anestesista, especialitzat en sedació dental, s’encarrega de que el pacient dormi i gaudeixi d’una sensació agradable.

BENEFICIS

Procediment de curta durada.

Tècnica mínimament invasiva.

Implants de càrrega immediata.

Tractament definitiu, recupera la funció i l’estètica en un sol dia.

Aspecte natural de les teves dents.

Parla I Autoestima

COM ÉS POSSIBLE?

  • A l’inclinar els dos implants posteriors, millora el contacte entre l’os i l’implant, el que ofereix un suport ossi optimitzat, fins i tot amb mínim volum ossi. A més, la inclinació dels implants en el maxil·lar permet un millor ancoratge en l’os anterior de major qualitat. Així mateix, el disseny de l’implant permet un ancoratge bicortical en l’os cortical de la paret sinusal i de la fossa nasal.
  • La inclinació dels implants posteriors també ajuda a evitar estructures vitals i millora la distribució dels implants al llarg de la cresta alveolar, la qual cosa optimitza la distribució de la càrrega i permet una pròtesi definitiva de fins a 12 dents.
  • Amb el SISTEMA EFISI, els pacients que compleixen els criteris per a una càrrega immediata es poden beneficiar també d’una restauració immediata sobre implants, ja que una pròtesi provisional es cargola sobre els implants immediatament després de la cirurgia.

PER QUÈ ÉS POPULAR ENTRE ELS PACIENTS?

Restaura una mica més que un somriure

El SISTEMA EFISI, ofereix als pacients edèntuls i potencialment edèntuls una pròtesi d’arcada completa fixa sobre quatre implants el mateix dia de la intervenció.
Això dóna ràpidament lloc a una millora de la satisfacció dels pacients.
Per aquest motiu, es tracta d’una opció de tractament atractiva i de potencial canvi de vida per als pacients.

Dents funcionals en menys temps

Dos elements clau redueixen considerablement la complexitat de l’tractament, el nombre d’intervencions i el temps total de l’tractament:
1- A l’inclinar els implants posteriors, s’evita la necessitat de realitzar procediments d’empelt d’os que requereixen molt de temps.
2- La càrrega immediata amb una pròtesi provisional fixa escurça el temps fins a aconseguir dents funcionals.

Menys costos

El SISTEMA EFISI, no només és l’opció de tractament que menys temps requereix, sinó també la menys costosa en comparació amb mètodes convencionals de tractament amb implants per a pacients edèntuls o potencialment edèntuls que utilitzen cirurgia en dues fases.

Per aquest motiu, el 98% dels pacients recomanaria el tractament "EFISI"

HAN TRIAT "SISTEMA EFISI"

CAS 1

CAS 2

PER QUÈ REALITZAR ELS IMPLANTS A IMATGE DENTAL GIRONA?

SESSIÓ CLÍNICA
Realitzem un diagnòstic conjunt on intervenen metges, dentistes de diverses especialitats i protèsics. El benefici és que el pacient està sent tractat per professionals que tenen en el seu haver 25 anys d’experiències compartides i més de 20.000 implants col·locats.

EXPERIÈNCIA
25 anys d’experiència en implants. El director mèdic de IDG, Diego Linares ha realitzat númerosos casos d’EFISI: Al voltant de 1.000 casos en els últims 12 anys, més de 100 casos realitzats i documentats entre 2017/2018.

QUALITAT DELS MATERIALS
Treballem amb 2 de la marques d’implants amb més reputació a nivell mundial (Nobel, Ace) i amb un dels millors Laboratori Protètics de Barcelona.

SEDACIÓ DENTAL
Disposem d’un equip de metges anestesistes fix, això ens permet oferir als nostres pacients el servei de sedació tots els dies de la setmana. 

ÍNDEX DE FRACÀS I GARANTIA D’ÈXIT
El nostre índex de fracàs en implants és molt inferior a la mitjana de mercat. A més si hi ha alguna incidència nosaltres ens encarregarem de solucionar el problema sense cap cost per al pacient.

UTILITZACIÓ DE PLASMA RIC EN PLAQUETES (PRP)
El plasma ric en factors de creixement s’utilitza per a la regeneració de teixits i la recuperació de la funcionalitat de les zones afectades per traumatismes o malalties greus. Els seus principals efectes són la integració més ràpida de l’implant a l’os, el descens de la inflamació i el dolor, una reducció considerable de les complicacions del postoperatori i una millora de la cicatrització i els teixits que han de ser regenerat.

UNA SOLUCIÒ PER A UN PROBLEMA

Fins i tot dècades després que la col·locació d’implants dentals es convertís en un mètode consolidat per restablir la qualitat de vida, molts dels que més necessitaven ajuda no es podien beneficiar d’ells.

Amb tants pacients que pateixen de reabsorció òssia de moderada a greu, trobar os adequat per col·locar implants és un repte. També hi ha aspectes financers, ja que col·locar suficients implants com per restaurar tot un maxil·lar podria tenir un cost prohibitiu per a molts pacients.

“La solució està en Imatge Dental Girona amb la tècnica EFISI, que realitza el Dr. Diego Linares”.

PROCEDIMENT

PRIMERA VISITA

A la primera visita, el dentista et realitza una exploració en boca, et pren unes fotografies i unes radiografies per tenir els màxims registres possibles del teu cas.

ESTUDI DEL CAS

Dentistes de diverses especialitats es reuneixen a la sessió clínica per estudiar tots els registres, acordar un diagnòstic i planificar un pla de tractament. En la majoria de les ocasions és necessari realitzar un escàner 3D de la boca.

MOTLLES

S’explica el tractament i es resolen tots els teus possibles dubtes. A continuació, es prenen uns motlles de la teva boca per realitzar la teva pròtesi fixa sobre implants. També hauries de presentar una analítica per l’anestesista.

SEDACIÓ

Et citem per a la intervenció. Abans de l’operació, el nostre anestesista es refereix a la sedació de la manera que es troba en un estat de relaxació profund similar al somni.

INTERVENCIÓ QUIRÚRGICA

Mentre estàs assegut, et retiren les dents naturals i et col·loquen els implants dentals. Un cop col·locats, es fixa la pròtesi sobre els implants.

CONTROL I REVISIÓ

Durant el primer any, es realitzaran revisions amb el dentista i també amb una neteja, per garantir una llarga durada del tractament. Passat l’any, es fan revisions anuals.

Joindre un fichier

Cirujano dental

Dr DIEGO LINARES

CIRURGIÀ I IMPLANTÒLEG ORAL

This post is also available in: FR