• CARRER FERRAN AGULLÓ, 5. 17002 GIRONA +34 972 412 180 +34 972 486 599

Com evitar el sagnat de les genives?

Un dels problemes bucodentals més freqüents és el sagnat de les genives.

El sagnat de les nostres genives acostuma a ser conseqüència d’una higiene dental incorrecte o insuficient.

També pot ser avís de que patim una malaltia periodontal.

És imprescindible tractar de manera immediata el sagnat de les genives, per tal de que no derivi en malalties o infeccions bucals més greus que pugin posar en risc la nostra salut.

Com evitar el sagnat de les genives?

Una de les maneres més senzilles és utilitzar de forma correcta el raspall de dents. Erròniament, molta gent pensa que raspallar amb força les nostres dents ajudarà a netejar-les millor.

No és així, raspallant amb força desmesurada empitjorem l’estat de les nostres genives.

Per evitar el sagnat de les genives, ens hem de raspallar les dents un mínim de dos cops al dia, de manera adequada. És a dir, realitzant cercles i evitant els moviments bruscos per aconseguir un resultat òptim.

S’ha de tenir en compte que, si tenim les dents molts sensibles, haurem de raspallar amb molta suavitat les zones on el sagnat és freqüent.

És important que escullis un raspall amb fils suaus i utilitzar seda dental un cop al dia, per tal d’aconseguir una neteja bucodental completa que ens ajudi a prevenir problemes o infeccions bucodentals.

No oblidis utilitzar col·lutori per disminuir el desagradable sagnat de les genives.

L’alimentació és també un factor imprescindible en la nostra salut general i, en aquest cas, bucodental.

Una alimentació rica i variada ens ajudarà a prevenir el sagnat de les genives, ja que implica reduir el consum de sucre, augmentar la ingesta de aliments amb calci i vitamines o evitar hàbits nocius com el tabac.

Un canvi real d’hàbits ajudarà a prevenir l’acumulació de bactèries i tosca dentària.

Per últim, recorda visitar freqüentment la teva clínica dental de confiança per revisar la teva salut i detectar amb temps possibles infeccions o malalties bucodentals.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment